https://www.high-endrolex.com/10 Рятувальники НУЦЗУ проведуть заняття з пожежної і техногенної безпеки для прикордонників. Акредитація журналістів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.04.2013
НУЦЗУ

Рятувальники НУЦЗУ проведуть заняття з пожежної і техногенної безпеки для прикордонників. Акредитація журналістів

12 квітня науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України проведуть заняття з пожежної і техногенної безпеки для начальників груп пожежної безпеки і старших офіцерів з підготовки та організації дій при надзвичайних ситуаціях природного та техногенного характеру органів охорони державного кордону Східного регіонального управління.
Офіцери, які на цей час проходять службу в прикордонних загонах регіонального управління, дізнаються про відповідальність за порушення вимог у сфері пожежної і техногенної безпеки, аналіз пожеж на об’єктах різного призначення та їх протипожежний захист, проведення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та потенційно небезпечних об’єктів, ознайомляться із системами раннього виявлення пожежі та оповіщення про її виникнення, сучасними зразками спеціальної пожежної техніки. Також прикордонники матимуть змогу навчитись діям при виявленні витоку небезпечних речовин із залізничних та автоцистерн, вибухонебезпечних предметів, під час оперативного розгортання, на випадок пожежі або іншої небезпечної події, а також вивчать основні правила користування первинними засобами пожежегасіння.
Захід відбудеться 12 квітня о 9.00 на навчально-тренувальній базі Національного університету цивільного захисту України по вул. Баварській, 7. Робота представників мас-медіа планується з 9.00 до 11.00. Акредитацію журналістів проводять прес-служба навчального закладу: (057) 707-34-59, а також прес-служба Східного регіонального управління: (057) 702-06-22.
.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10