https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стали активними учасниками Міжнародної науково-практичної конференції курсантів та студентів, слухачів магістратури та ад’юнктів, що відбулася у Білорусі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.04.2013
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали активними учасниками Міжнародної науково-практичної конференції курсантів та студентів, слухачів магістратури та ад’юнктів, що відбулася у Білорусі

4-5 квітня на базі Державного закладу освіти «Командно-інженерний інститут» МНС Республіки Білорусь відбулася VII Міжнародна науково-практична конференція курсантів та студентів, слухачів магістратури та ад’юнктів «Забезпечення безпеки життєдіяльності: проблеми і перспективи». Активними учасниками пленарного засідання стали завідувач кафедри мовної підготовки Національного університету цивільного захисту Ірина Богданова і курсанти 3 курсу факультету пожежної безпеки Богдан Дзирук та факультету оперативно-рятувальних сил Семен Алфьоров.
До Мінська на конференцію з’їхалися науковці з 54 вищих навчальних закладів 9 країн світу. Понад 500 науковців обговорювали питання пожежної безпеки та попередження надзвичайних ситуацій, технології ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної, аварійно-рятувальної техніки та обладнання, радіаційної безпеки, психолого-педагогічних факторів забезпечення безпеки життєдіяльності, соціально-правових, ідеологічних та економічних аспектів безпеки життєдіяльності, іномовної комунікації тощо.
Молодих вчених із різних країн світу вітала завідувач кафедри мовної підготовки НУЦЗУ Ірина Богданова, бажала нових наукових звершень, творчих злетів та натхнення. Доповіді курсантів Богдана Дзирука «Полимерные композиционные материалы пониженной горю чести на основе косующихся связующих» і Семена Алфьорова «Температура самовоспламенения кетонов» на пленарному засіданні були відзначені провідними фахівцями у галузі цивільного захисту з Білорусі, Росії, Польщі, а також начальником Командно-інженерного інституту кандидатом технічних наук, доцентом Іваном Полеводою. Крім наукової компетенції і професійної підготовки вихованців університету, було вказано на їх уміння володіти технікою ведення наукової дискусії, культурою мовлення та моралі. Теми наукових досліджень курсантів викликали жвавий інтерес, були визнані кращими і заохочені дипломами.
Ректорові Національного університету цивільного захисту генерал-лейтенанту служби цивільного захисту Володимиру Садковому від керівництва Командно-інженерного інститут було направлено Лист Подяки за внесок у розвиток науково-освітніх зв’язків та активну участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ірини Богданової
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10