https://www.high-endrolex.com/10 Особовий склад НУЦЗУ візьме участь у заходах щорічної Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра - 2013» та Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.04.2013
НУЦЗУ

Особовий склад НУЦЗУ візьме участь у заходах щорічної Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра - 2013» та Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном»

 
 
Широкомасштабний  представницький освітянський форум відбудеться 11-13 квітня 2013 року у «серці»  Києва - в  Центрі ділового та культурного співробітництва "Український дім". Організатори очікують, що за три дні роботи виставки «Освіта та кар’єра - 2013» відвідувачів буде  більше  десяти тисяч. Це найбільша науково-освітня виставка в Україні за кількістю реальних учасників та відвідувачів, яка присвячена вищій освіті в країні та за кордоном. «Проведення таких цільових масштабних заходів надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників вищих навчальних заходів, - говорить проректор по роботі з персоналом НУЦЗУ Вадим Попов. – Сьогодні приємно згадати, що у листопаді 2012 року на цьому заході в Києві Національний університет цивільного захисту України отримав гран-прі міжнародної виставки у номінації "Профорієнтаційна робота серед молоді" і почесне звання «Лідер національної освіти». Тоді, у листопаді, право відкрити представницький освітянський форум на сцені «Українського дому» було надано творчим колективам Національному університету цивільного захисту України. Так буде і в нинішньому квітні». Вадим Михайлович зауважує, що не тільки представницькою літературою, профорієнтаційними буклетами, фотоматеріалами та науковими виданнями будуть насичені полиці виставкових стендів НУЦЗУ. На часі самодіяльні творчі колективи навчального закладу відшліфовують свою цікаву і насичену концертну програму. В столиці наш університет чекатиме на відвідувачів презентаційної зали «Національний університет цивільного захисту України». Є упевненість, що гостей у харківських рятувальників буде чимало.
Щорічно у виставці приймають участь понад 50 закордонних вищих навчальних закладів, а вітчизняних   – ще більше. Такі широкомасштабні заходи освіти, науки, кар’єри розраховані на тих людей, які хотіли б навчатися як в Україні, так і за кордоном. При цьому відвідувачів можуть цікавити різні програми – когось будуть цікавити програми вивчення іноземних мов, когось – середня освіта за кордоном, та, звичайно, вища освіта, повідомляють українські змі із посиланням на організаторів освітянських заходів. Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі будуть мати можливість прослухати тематичні семінари та презентації, які проведуть представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів. Програмою виставки передбачено проведення семінарів та «круглих столів» з проблем міжнародного співробітництва в галузі освіти та впровадження сучасних технологій, презентації вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді, повідомляє офіційний сайт «Освіта та кар’єра».
Організатори виставок Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України.
Виставка проходить за підтримки Посольства Франції в Україні, Посольства Канади в Україні, Торгового відділу Посольства Австрії в Україні, агенції Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні.
Більш детально на сайті  http://osvitainfo.com.ua/.
 
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10