https://www.high-endrolex.com/10 Харків: в Національному університеті цивільного захисту відбувся розподіл випускників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.04.2013
НУЦЗУ

Харків: в Національному університеті цивільного захисту відбувся розподіл випускників

5 квітня в Національному університеті цивільного захисту відповідно до наказу ДСНС України від 25 лютого 2013 року № 46 відбувся персональний розподіл випускників 2013 року, які закінчують навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста, магістра, магістра управління, а також ад’юнктів.
Свою роботу комісія з персонального розподілу випускників університету провела під головуванням директора Департаменту персоналу апарату Державної служби України з надзвичайних ситуацій полковника служби цивільного захисту Олександра Євсюкова. До складу комісії увійшли начальник відділу комплектування служби цивільного захисту та адміністративної роботи Департаменту персоналу апарату ДСНС України полковник служби цивільного захисту Ярослав Кондауров, ректор Національного університету цивільного захисту генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, начальник Головного управління ДСНС України в Харківській області генерал-майор служби цивільного захисту Павло Одарюк, а також представники ГУ (У) ДСНС України в АР Крим, областях та місті Севастополі.
Завдяки попередній кропіткій роботі, проведеній керівництвом університету, факультетів, курсів, відділу комплектування та проходження служби університету з курсантами-випускниками, досить швидко пройшов розподіл.
Перед комісією звітували випускники окремо з кожної області та підтверджували свій намір про відбуття на місця для подальшого проходження служби. Особливу увагу було приділено випускникам-сиротам та одруженим, які мають дітей, їх побажання було повністю враховано та задоволено. Після випуску поповнять лави служби цивільного захисту 224 молодих фахівців.
У 2013 році в НУЦЗУ випускається 4 ад’юнкти, 7 магістрів управління, 10 магістрів, 121 спеціаліст та 82 бакалаври. Відтепер на них чекають ще три місяці напруженого навчання та стажування, захист дипломних робіт і хвилюючий день випуску, після чого 213 молодих лейтенантів служби цивільного захисту матимуть змогу на практичній роботі повною мірою проявити набуті в університеті знання, уміння й навички рятувальника.

Вікторія Коленко, сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10