https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ нагороджено переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з цивільного захисту та основ охорони праці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.04.2013
НУЦЗУ

В НУЦЗУ нагороджено переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з цивільного захисту та основ охорони праці

4 квітня у клубі Національного університету цивільного захисту України відбулося нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованих дисциплін "Цивільний захист" та "Основи охорони праці". Майже 150 інтелектуалів із 67 регіонів нашої держави взяли участь в інтелектуальних перегонах.
У ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Цивільний захист взяли участь 60 представників різних вищих навчальних закладів України. Так, дипломом за І місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Цивільний захист» була нагороджена студентка Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова Тетяна Довбня, дипломи за ІІ місце отримали студентки Національного університету цивільного захисту України Альона Мащенко і Сумського державного університету Ірина Кулижко, дипломи за ІІІ місце – представники Національного транспортного університету (м. Київ) Іван Павленко, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Роксолана Окіс та Національного авіаційного університету (м. Київ) Анна Димура. Представники 24 вищих навчальних закладів було заохочено Грамотами за активну участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Цивільний захист».
У II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці» взяли участь 88 представників із майже 40вищих навчальних закладів України. Переможці отримали дипломи: за І місце - студентка Національного університету цивільного захисту Аліна Руденок, за ІІ місце – студенти Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне) Людмила Сульжук, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» Катерина Очковська, Полтавської державної аграрної академії Ярослав Лютенко, за ІІІ місце – вихованці Харківського національного університету будівництва та архітектури Дар’я Самойлова, Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля (м. Луганськ) Наталія Підгорна, Національного університету цивільного захисту України Артем Біловол, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» Аліса Цуканова. Усі інші учасники отримали Сертифікат,який засвідчив їх участь в олімпіаді.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10