https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стали активними учасниками Всеукраїнської науково-практичної конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.04.2013
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали активними учасниками Всеукраїнської науково-практичної конференції

Днями у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Бочаровські читання». До першої столиці на форум з’їхалися понад 200 науковців з різних вищих навчальних закладів нашої держави. Національний університет цивільного захисту України представили науково-педагогічні працівники кафедри загальної та прикладної психології і фахівці науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології. Всеукраїнський форум був присвячений пам’яті академіка, доктора психологічних наук, професора Бочарової Світлани Петрівни. У ході конференції розглядались питання, пов’язані з науковими інтересами та напрямами досліджень Бочарової С.П., її колег та учнів. Зокрема, було освітлено такі галузі психології, як загальна психологія, історія психології, юридична психологія, психологія труда, професійна психологія та психологія діяльності в особливих умовах, психологія управління, психологія освіти та вищої школи.
Після пленарного засідання робота конференції тривала у секціях: «Загальна психологія», «Юридична психологія», «Психологія труда, професійна психологія та психологія діяльності в особливих умовах», «Психологія управління», «Психологія освіти та вищої школи».
Із доповіддю «Концепція та напрями медико-психологічного супроводу психологів ДСНС України» на секційному засіданні «Психологія труда, професійна психологія та психологія діяльності в особливих умовах» виступила начальник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру Національного університету цивільного захисту України підполковник служби цз Світлана Лєбєдєва.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Світлани Лєбєдєвої
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10