https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ пройшов персональний розподіл випускників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.03.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ пройшов персональний розподіл випускників

28 березня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) відбувся персональний розподіл для подальшого проходження служби в органи (підрозділи) ДСНС України випускників 2013 року за освітньо-кваліфікаційними рівнями магістра, спеціаліста, бакалавра.
Очолив комісію з проведення розподілу директор Департаменту персоналу апарату Державної служби України з надзвичайних ситуацій полковник служби цивільного захисту Олександр Євсюков.
До складу комісії увійшли ректор АПБ генерал-майор служби цивільного захисту Микола Кришталь, начальник Управління ДСНС у Черкаській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь, начальник Управління ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук та представники кадрових підрозділів Г(У) ДСНС інших областей.
У 2013 році в АПБ випускається 30 магістрів, 105 спеціалістів та 229 бакалаврів. Відтепер на них чекають ще три місяці напруженого навчання та стажування, захист дипломних робіт і хвилюючий день випуску, після якого 229 молодих лейтенанти служби цивільного захисту матимуть змогу на практичній роботі повною мірою проявити набуті в академії знання, уміння й початковий досвід пожежника-рятувальника. А 135 курсантів 4 курсу з першого вересня продовжать навчання на 5 курсі у групах магістрів та спеціалістів.

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10