https://www.high-endrolex.com/10 Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.03.2013
НУЦЗУ

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Авторка зазначила, що актуальність цієї роботи полягає в тому, що головним із аспектів підготовки майбутніх фахівців є формування їх адекватної професійної «Я-концепції», від рівня сформованості якої залежить у цілому ефективність конкретної діяльності працівника служби цивільного захисту. Для формування професійної «Я-концепції» курсантів була розроблена експериментальна навчальна програма «Самопізнання. Самооцінка. Саморегуляція». Олена Афанасьєва вважає, що ця програма дозволить курсантам досягти більш повного усвідомлення себе як професіонала; мотивів професійної діяльності, пошуку нових мотивів і цілей; усвідомлення своїх професійно важливих якостей; індивідуального стилю діяльності та сформувати готовність до можливих змін професійних ролей, обов'язків, статусу, повноважень.
Науковий керівник, доктор біологічних наук, професор, Перелигіна Ліна Анатоліївна зазначила, що ця робота виконувалася студенткою в науковому товаристві курсантів університету.
Конференція була цікавою та пізнавальною. Після конференції учасники мали участь відвідати поетичний вечір та святковий концерт.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кафедра загальної психології, сектор ЗГтаЗМІ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10