https://www.high-endrolex.com/10 Участь у міжнародній науково-практичній конференції курсантів та студентів «Проблеми та перспективи розвитку забезпечення життєдіяльності» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.03.2013
НУЦЗУ

Участь у міжнародній науково-практичній конференції курсантів та студентів «Проблеми та перспективи розвитку забезпечення життєдіяльності»

Викладач кафедри спеціальної хімії та хімічної технології Дмитро Трегубов  разом з курсантами  С. Алфьоровим та О. Шажко прийняли участь у міжнародній науково-практичній конференції курсантів та студентів «Проблеми та перспективи розвитку забезпечення життєдіяльності», що відбулася 21 – 22 березня у Львівському університеті безпеки життєдіяльності. Майбутні вчені обмінялися передовим досвідом у сферах пожежної безпеки, цивільного захисту, безпеки життєдіяльності та психології надзвичайних ситуацій. Високим науково-технічним рівнем відмітилися доповіді наших курсантів у супроводі мультимедійної презентації: Алфьорова С.Г. на пленарному засіданні за темою «Розрахунок температури самоспалахування кетонів», Шажко О.С. на секційному засіданні за темою «Пути повышения эффективности тушения пожаров класса В». У вільний від конференції час делегація НУЦЗУ оглянула науково-дослідну лабораторію ЛУБЖД.

 

Викладач  Д. Трегубов

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10