https://www.high-endrolex.com/10 Команда АПБ “Академія” – чемпіон Турніру з міні-футболу на Кубок “Альфи” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.03.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Команда АПБ “Академія” – чемпіон Турніру з міні-футболу на Кубок “Альфи”

    Команда “Академія” АПБ імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) з міні-футболу вдало завершує футбольний сезон 2012-2013 року. Останні три матчі, що футболісти зіграли у березні свідчать не лише про їх майстерність та командну злагодженість, а й про добру фізичну підготовку та велику жагу до перемоги.
    Представляючи Державну службу України з надзвичайних ситуацій на Турнірі з міні-футболу на Кубок Міжнародної асоціації ветеранів підрозділів антитерору “Альфа”, команда “Академія” показала справжній футбольний клас, здобувши перемогу у 1/4, 1/2 та фіналі змагань.
    Перший етап матчів на Кубок “Альфи” розпочався 10 березня. Протягом двох тижнів у міні-футбольному залі спортивного комплексу Національного університету харчових технологій (м. Київ) за перемогу змагалися представники 16 команд силових та правоохоронних органів України: Служби безпеки України, Прокуратури міста Києва, Міністерства внутрішніх справ України, Державної податкової служби, Укрспецекспорту, Державної автомобільної інспекції МВС, Державної прикордонної служби, Державної митної служби, Центру спеціальних операцій “А” СБУ, Міністерства оборони України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Київської міської державної адміністрації.
    Цієї суботи запекла боротьба за перемогу точилася між командою “Академія” та збірною Міністерства оборони України. Матч проходив у рамках чвертьфіналу Кубку “Альфа”. В основному часі гра закінчилася з рахунком 3:3, але у серії післяматчевих пенальті команда АПБ виборола перемогу з рахунком 3:2. Голи у цьому матчі забили: майор служби цивільного захисту Сергій Руденко і курсант 5 курсу факультету управління Євген Трандафілов – по одному голу в основному часі та по одному з пенальті, курсант 4 курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності Віталій Тусь (в основному часі) та капітан служби цивільного захисту Роман Сухостат (з пенальті).
    Інші дві перемоги команда АПБ здобула вже у неділю 24 березня. Спочатку в півфінальній грі Турніру з командою Київської міської державної адміністрації, а згодом - і у фіналі, де грала з командою Центрального апарату Державної податкової служби (м. Київ).
До складу команди АПБ увійшли: начальник команди - підполковник с.ц.з. Костянтин Григоренко, КМС з міні-футболу; старший тренер - підполковник с.ц.з. Юрій Лісняк, КМС з міні-футболу; тренер - майор с.ц.з. Сергій Руденко; капітан с.ц.з. Роман Сухостат та курсанти: Ярослав Магльований, Віталій Тусь, Ігор Жук, Євген Трандафілов, Ярослав Петренко, Віктор Тихонюк, Ярослав Скрипнюк.
    Обидва голи у півфіналі, який завершився з рахунком 2:1, забив п’ятикурсник факультету управління Євген Трандафілов. У фіналі, де рятівники розгромили податківців з рахунком 3:1, відзначилися вже відомі своєю влучністю Є. Трандафілов та С. Руденко. Також у фінальному матчі один із забитих м’ячів був на рахунку кандидата у майстри спорту з міні-футболу, підполковника служби цивільного захисту Юрія Лісняка. До речі, за підсумками змагань Юрій був нагороджений кубком як кращий захисник.
    Команда АПБ імені Героїв Чорнобиля “Академія” стала чемпіоном Турніру з міні-футболу на Кубок “Альфи” та отримала головну нагороду змагань – перехідний кубок, який зберігатиметься у переможця до дня початку наступних змагань, та комплект спортивного інвентарю, що буде переданий вихованцям дитячих будинків.
    Команди Центрального апарату Державної податкової служби та Асоціації “Альфа” посіли відповідно друге та третє місця.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10