https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стали активними учасниками міжнародної науково-практичної конференції, що відбулася у Москві | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.03.2013
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали активними учасниками міжнародної науково-практичної конференції, що відбулася у Москві

20 березня делегація Національного університету цивільного захисту України у складі проректора по роботі з персоналом полковника служби цивільного захисту Вадима Попова та декана факультету техногенно-екологічної безпеки Олександра Мєтєльова взяла участь у ІІ міжнародній науково-практичній конференції «Пожежегасіння: проблеми, технології, інновації», що відбулася на базі Академії державної протипожежної служби МНС Російської Федерації. На пленарному засіданні конференції «Актуальні проблеми, нормативно-правова база, нові технології і міжнародні інновації у галузі гасіння пожежі і рятування людей» виступили представники Департаменту пожежно-рятувальних сил, спеціальної пожежної охорони та сил цивільного захисту, територіального гарнізону пожежної охорони ГУ МНС Росії у м. Москві, а також керівництво та науковці академії. Актуальні питання реагування на надзвичайні ситуації і пожежі, інноваційні розробки МНС Росії у галузі пожежно-рятувальної техніки і технології попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій і пожеж, розробка сучасних технологій пожежегасіння, інноваційні засоби і методи гасіння пожеж та інші стали стрижневими питаннями заходу.
Після пленарного засідання робота конференції тривала у секціях: «Пожежегасінная» та «Горіння, вибух і екологічна безпека».
«Участь у таких конференціях, - зазначив полковник Попов, - сприяють обміну досвідом між науковцями на міжнародному рівні, зміцненню зв’язків, а також впровадженню інноваційних технологій у сфері цивільного захисту».
Слід зазначити, що одночасно на конференції пройшла виставка нових технологій та обладнання пожежегасіння, а також засобів рятування людей на пожежах.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Олександра Мєтєльова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10