https://www.high-endrolex.com/10 Виїзне заняття для слухачів магістратури НУЦЗУ у Харківській районній раді | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.03.2013
НУЦЗУ

Виїзне заняття для слухачів магістратури НУЦЗУ у Харківській районній раді

13 березня на базі філії кафедри регіонального розвитку та місцевого самоврядування і гуманітарної політики Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України в Харківській районній раді відбулося практичне заняття слухачів магістратури Національного університету цивільного захисту України.
Слухачі магістратури НУЦЗУ ознайомились із питаннями пожежної безпеки в Харківському районі міста, охорони праці на підприємствах району, гарантування безпеки життєдіяльності працівників райради на робочих місцях, функціональною структурою Харківської районної ради тощо.
Заняття проводили заступник голови Харківської районної ради Нікуленко В.І. та доктор наук з державного управління, професор кафедри управління та організації у сфері цивільного захисту НУЦЗУ Куц Ю.О.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10