https://www.high-endrolex.com/10 Наукова діяльність НУЦЗУ проводиться на рівні, що є необхідним для вищого навчального закладу IV рівня акредитації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.03.2013
НУЦЗУ

Наукова діяльність НУЦЗУ проводиться на рівні, що є необхідним для вищого навчального закладу IV рівня акредитації

Саме про це зазначено у проекті рішення вченої ради Національного університету цивільного захисту України у протоколі № 7 від 28 лютого 2013 року.
Зокрема у документі зазначено, з метою визначення стану виконання (завершеності) дисертаційних досліджень співробітниками (ад’юнктами, докторантами) університету та можливості їх своєчасної подачі до спеціалізованих вчених рад НУЦЗ України за відповідними спеціальностями розглянути хід виконання досліджень ад’юнктами (докторантами) 2 та 3 років навчання та захисту за межами університету, а також надати розгорнуті витяги з протоколів засідань кафедр за підписами наукових керівників та завідувачів аспірантурою відповідного вищого навчального закладу чи науково-дослідного інституту до докторантури, ад’юнктури.
З метою визначення наукового доробку кандидатів на вступ до ад’юнктури (докторантури) на розширених засіданнях кафедр (науково-дослідних лабораторій) слід розглянути перспективні плани наукових досліджень. При цьому на засідання кафедри(лабораторії) обов’язково повинні бути запрошені доктори наук, що підтримують наукову спеціальність, за якою планує навчання ад’юнкт (докторант).
До 1 вересня 2013 року керівники факультетів цивільного захисту, оперативно-рятувальних сил, пожежної безпеки, техногенно-екологічної безпеки повинні забезпечити відбір кандидатів на навчання у докторантурі.
Слід зазначити, що у травні поточного року буде проведено заходи у рамках фестивалю з нагоди Дня науки.
Як зазначив проректор з наукової роботи навчального закладу полковник служби цз Володимир Андронов, відповідно до ухвалених рішень протягом поточного року забезпечуватиметься на високому рівні організація та проведення всеукраїнських та міжнародних конференцій на базі НУЦЗУ відповідно до плану МОНмолодьспорту України. Також протягом року забезпечуватиметься якісна підготовка студентських наукових робіт для участі у конкурсах різних рівнів.
Нагадаємо, що 3-4 квітня на базі НУЦЗУ буде проведено ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі науки «Цивільна оборона та пожежна безпека».
Керівники підрозділів, зазначає полковник Андронов, забезпечуватимуть своєчасне подання науково-педагогічними працівниками, докторантами та ад’юнктами наукових статей до збірок наукових праць університету з обов’язковим обговоренням їх змісту на засіданнях кафедр (лабораторій) та наданням відповідних рекомендацій.
Хід виконання науково-дослідної роботи обговорюватиметься на розширених засіданнях кафедр, науково-дослідних лабораторій, а заключні звіти – на засіданнях вчених рад факультетів, з наданням до науково-дослідного центру університету підтверджуючих документів.
Тож, наукова робота університету проводиться на високому рівні, що є необхідним для вищого навчального закладу IV рівня акредитації.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10