https://www.high-endrolex.com/10 Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ проводить низку традиційних виїзних практичних занять | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.03.2013
НУЦЗУ

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ проводить низку традиційних виїзних практичних занять

На кафедрі охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України продовжується традиційна весняна серія виїзних практичних занять.
Метою цих заходів, говорить доцент кафедри Євгенія Варивода, є пробудження інтересу курсантів і студентів до функціонування навколишнього природного середовища і розуміння того, що екологія – це жива і динамічна наука. В ході занять слухачі разом з викладачем, зазначає Євгенія Варивода, шукають в реальній урбоекосистемі докази, що підтверджують основні закони екології: «Усе пов’язане з усім», «Усе повинне кудись подітися», «Природа знає краще», «Ніщо не дається даром».
Задля реалізації поставлених завдань 26 лютого слухачі групи третього курсу напряму підготовки «Хімічна технологія» разом з доцентом кафедри Євгенією Вариводою відвідали галерею «АВЭК», де ознайомились з майстерністю передачі природничих образів у витворах сучасного мистецтва. А 27 лютого студенти-екологи групи ЕК-11-524 знайомились зі станом геоморфологічного середовища «на дотик», досліджуючи зсувну активність у межах кварталів вулиці Весніна з метою розробки відповідних природоохоронних заходів.
«Ми розвиваємось, - говорить Євгенія Варивода, - і наступним кроком кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки стане відвідування «Екопарку».

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Євгенії Вариводи
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10