https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ заступник голови ДСНС України Анатолій Бойко відкрив комплекс з моделювання та ліквідації надзвичайних ситуацій | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.02.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ заступник голови ДСНС України Анатолій Бойко відкрив комплекс з моделювання та ліквідації надзвичайних ситуацій

    28 лютого, перебуваючи з робочим візитом на Черкащині, заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Анатолій Бойко відкрив в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) комплекс з моделювання та ліквідації надзвичайних ситуацій.
    “Сьогодні для відпрацювання практичних навичок в організації ліквідації надзвичайних ситуацій у вас є такі чудові можливості. Тепер за допомогою програм-тренажерів кожен курсант, студент чи слухач зможе відпрацювати алгоритм дій керівника ліквідації НС. Щиро радію за молодь, яка буде навчатися в цьому чудовому класі, і впевнений, що такі нововведення, які ініціює керівництво академії, будуть працювати лише на позитив у підготовці дипломованих фахівців для ДСНС України у майбутньому”, – наголосив у своїй промові Анатолій Бойко.
    Новітній клас, що призначений для моделювання та відпрацювання курсантами та студентами навчального закладу практичних навичок з організації ліквідації надзвичайних ситуацій, був підготовлений та оснащений сучасними технічними засобами навчання.
    До складу комплексу входять два модулі – теоретичної та практичної підготовки. Модуль теоретичної підготовки передбачає проведення занять шляхом моделювання обстановки та відпрацювання алгоритму дій керівника ліквідації надзвичайних ситуацій. Моделювання обстановки проводиться в дво- та тривимірному просторі.
    Модуль практичної підготовки представлений у вигляді комп’ютерного класу, де передбачено п’ятнадцять робочих місць з комп’ютерами та інтерактивною дошкою з мультимедійним проектором.

 

 


 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10