https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стали учасниками командно-штабних навчань | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.02.2013
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали учасниками командно-штабних навчань

 

27 лютого науково-педагогічні працівники факультету цивільного захисту - заступник начальника кафедри наглядово-профілактичної діяльності майор служби цз Савченко О.В., викладач кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту майор служби цз Полковниченко Д.Ю. та слухач магістратури управління капітан служби цз Клімов А.В. були присутніми на командно-штабних навчаннях територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Харківської області та Печенізького району. Командно-штабні навчання за темою «Дії органів управління та сил територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту  Харківської області, евакуаційних органів області, Печенізького району при проведенні евакуації населення та ліквідації надзвичайної ситуації природного характеру в умовах пропуску льодоходу та загрози виникнення НС, яка пов’язана з можливим паводком» відбулися на базі Печенізького району. У навчаннях також узяв участь директор департаменту цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації Фадєєв Володимир Ілліч. 

 

Як повідомив викладач кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту майор служби цз Полковниченко Д.Ю, саме напередодні навчань, під час моніторингу ситуації з льодоходом на Печенізькому водосховищі, 27 лютого стало відомо про утворення тиску крижаної маси на конструктивні елементи пропускних шлюзів гідротехнічної споруди. З метою вжиття попереджувальних заходів був створений штучний розвантажувальний канал шляхом розпилювання і розрубки товщі криги та проведений контрольований підрив криги, що попередило загрозу пошкодження гідротехнічної споруди Печенізького гідровузла.

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Дмитра Полковниченка 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10