https://www.high-endrolex.com/10 Майже 100 інтелектуалів збере ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2012/2013 навчальному році на базі НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.02.2013
НУЦЗУ

Майже 100 інтелектуалів збере ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2012/2013 навчальному році на базі НУЦЗУ

3-4 квітня на базі Національного університету цивільного захисту України пройде ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованих дисциплін "Цивільний захист" та "Основи охорони праці". Провідний вищий навчальний заклад Державної служби України з надзвичайних ситуацій визнано базовим для проведення заходу всеукраїнського рівня відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 23.01.2013р. №46 "Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2012/2013 навчальному році". Більше 100 його учасників стануть гостями НУЦЗУ. Тож, науково-педагогічні працівники та представники підрозділів навчального закладу ретельно готуються до зустрічі молодих інтелектуалів.
Як зазначив начальник навчально-методичного відділу університету полковник служби цивільного захисту Андрій Морозов, з метою якісної організації та проведення ІІ етапу олімпіади з цивільного захисту та основ охорони праці в університеті створено оргкомітет заходу, розроблені Положення про проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисциплін "Цивільний захист" та "Основи охорони праці", а також конкурсні завдання і критерії їх оцінювання.
3 квітня відбудеться урочисте відкриття олімпіади, того ж і наступного дня триватимуть тестовий контроль знань та конкурсні завдання  для учасників заходу. 4 квітня пройде нагородження переможців. Для учасників олімпіади буде організовано екскурсії щодо ознайомлення з історико-культурною спадщиною Харківщини та заходи пізнавального характеру.
До 14 квітня будуть подані звіти про підсумки проведення олімпіади до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10