https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ працювала комісія МОНмолодьспорту України з акредитації вищого навчального закладу за IV рівнем | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.02.2013
НУЦЗУ

В НУЦЗУ працювала комісія МОНмолодьспорту України з акредитації вищого навчального закладу за IV рівнем

6-8 лютого в Національному університеті цивільного захисту України тривала робота комісії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України з акредитації вищого навчального закладу за IV рівнем.
До складу комісії увійшли: голова - Булгаков Юрій Федорович, проректор з науково-педагогічної роботи, директор інституту гірничої справи та геології, завідувач кафедри охорони праці та аерології Донецького національного технічного університету, доктор технічних наук, професор, члени комісії - Коваль Мирослав Стефанович, перший проректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, кандидат педагогічних наук, професор кафедри пожежної профілактики; Беліков Анатолій Серафімович, завідувач кафедри безпеки життєдіяльності Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, доктор технічних наук, професор; Петренко Олександр Віталійович, завідувач кафедри загальної та спеціальної психології Національного авіаційного університету, кандидат психологічних наук, професор.
Комісія зустрілася з ректором, проректорами, керівниками факультетів, науково-педагогічними працівниками та курсантами і студентами університету. Експерти оглянули навчально-матеріальну базу НУЦЗУ, науково-дослідницькі лабораторії тощо. Комісія уважно вивчила документи за всіма напрямами діяльності, які були надані для підтвердження відповідності університету IV рівню акредитації.
Як зазначив начальник навчально-методичного відділу полковник служби цз Андрій Морозов, експертна комісія у висновках своєї роботи висловила пропозиції та пропонуватиме МОНмолодьспорту України про продовження IV рівня акредитації університету як вищому навчальному закладу.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10