https://www.high-endrolex.com/10 Звітують молоді учені НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.01.2013
НУЦЗУ

Звітують молоді учені НУЦЗУ

Протягом минулого року члени ради молодих учених Національного університету цивільного захисту України плідно співпрацювали з Харківською обласною радою молодих вчених та спеціалістів, а також із радами молодих учених інших навчальних закладів Харківщини. Так, у листопаді минулого року, зазначає голова ради молодих учених НУЦЗУ капітан служби цз Максим Кустов, було створено сайт Харківської обласної ради молодих вчених та спеціалістів, активом ради НУЦЗУ досягнуто домовленості та розміщено інформацію про навчальний заклад, де вказана інформація про конференції, що проводяться на базі НУЦЗУ, наукові видання вишу на спеціалізовані вчені ради, також розміщено інформацію про умови вступу та навчання в НУЦЗУ.


На внутрішньому сайті навчального закладу є посилання на сторінку цього сайту, де можна дізнатись про наукове життя Харківщини, правила оформлення статей до різних наукових збірок і правила оформлення документів на отримання грантів. Представники ради молодих учених беруть активну участь в обговоренні змін до наказу МОНмолодьспорту № 1112 «Про опублікування результатів дисертаційних досліджень на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук».
У лютому 2012 року за ініціативи НУЦЗУ у рамках телемосту було проведено семінар з представниками ради молодих учених Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, де молодь обох вишів обмінялись досвідом організації роботи науково-технічних товариств. Також було досягнуто домовленості про організацію в рамках телемосту щорічної конференції із залученням наукової молоді вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
На сьогодні, говорить голова ради молодих учених НУЦЗУ капітан служби цз Максим Кустов, робота науково-технічних товариств курсантів і студентів організована таким чином, що на кожній кафедрі та лабораторії до науково-дослідної діяльності залучено близько 20-30 курсантів та студентів, це дає змогу залучити до наукової праці значну кількість молоді.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Максима Кустова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10