https://www.high-endrolex.com/10 З волею до нових перемог | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.01.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

З волею до нових перемог

Завершилися новорічно-різдвяні свята, і в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) розпочався новий навчальний семестр. Активізували свою роботу наукові та культурно-масові гуртки, увійшли у свій звичний тренувальний режим спортивні секції.
Як відомо, за кожною зі значимих спортивних перемог стоїть великий труд спортсмена, його щоденні виснажливі тренування під керівництвом досвідченого тренера, неабияка сила волі, цілеспрямованість, жага перемоги і віра у власні сили. На сьогодні в АПБ культивується понад два десятки видів спорту. 18 спортивних секцій очолюють працівники навчального закладу, які є майстрами спорту України, майстрами спорту України міжнародного класу, заслуженими майстрами спорту, чемпіонами України, Європи чи світу.
Як ніхто інший, знає секрети життєвого й спортивного успіху і щедро ділиться ними зі своїми вихованцями тренер команди Академії пожежної безпеки з кікбоксингу, заслужений майстер спорту України з кікбоксингу, чемпіон Європи та Кубка світу, старший викладач кафедри спеціальної та фізичної підготовки факультету управління АПБ майор служби цивільного захисту Ігор Приходько. Протягом останніх років його вихованці входять до складу збірних Черкаської області з боксу та кікбоксингу і є постійними переможцями та призерами чемпіонатів різного рівня.
Наприкінці 2012 року (з 13 по 16 грудня) в м. Хмельницькому збірна Черкаської області з кікбоксингу, до складу якої увійшли кращі кікбоксери АПБ, стала бронзовим призером ІІ етапу Кубка України з кікбоксингу серед чоловіків та жінок. В особистому заліку вихованці Ігоря Приходька здобули чотири золоті та одну бронзову перемоги.
З 18 по 20 грудня в Академії пожежної безпеки було проведено Відкритий чемпіонат навчального закладу з боксу, який відкрив нові імена переможців: курсантів-третьокурсників Олега Корнета (у ваговій категорії до 64 кг) і Сергія Харченка (до 81 кг), курсанта 4 курсу Дмитра Рули (до 69 кг, група «А») та студента 3 курсу Мирослава Тараненка (до 69 кг, група «Б»).
А в переддень свята Нового року спортсмени АПБ курсант 4 курсу факультету пожежно-рятувальної діяльності Андрій Тютюнник (до 75 кг) і студент 4 курсу факультету пожежної безпеки та охорони праці Артем Савенко (до 64 кг) порадували колектив рідного навчального закладу ще двома бронзовими перемогами всеукраїнського рівня, взявши участь у складі збірної Черкаської області у Чемпіонаті України з боксу серед чоловіків до 22 років (проходив з 24 по 29 грудня в місті Вінниця), де за перемогу змагалися близько 300 найсильніших молодих боксерів держави.
Нині заслужений майстер спорту України з кікбоксингу Ігор Приходько, який успішно завершив і власний спортивний сезон 2012 року, ставши на початку грудня бронзовим призером Чемпіонату Європи з кікбоксингу серед чоловіків і жінок (у ваговій категорії до 91 кг) та у черговий раз виборовши ліцензію на всесвітні ігри з бойових мистецтв (пройдуть у 2013 році у м. Санкт-Петербург (Росія), під час щоденних тренувань готує членів своєї команди до весняних змагань, найважливішими з яких вважає Чемпіонат України з кікбоксингу та Чемпіонат України з боксу серед студентів, що пройде у рамках Універсіади – 2013 (обидва відбудуться у квітні). На початку ж літа, у червні, з особливою увагою будемо слідкувати за спортивними досягненнями його вихованця Андрія Тютюнника, який виборов право виступати у складі збірної України на змаганнях Кубка світу з кікбоксингу.
 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10