https://www.high-endrolex.com/10 Наказ МНС про організацію навчання у системі післядипломної освіти у ІІ півріччі 2012 року виконано. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.12.2012
НУЦЗУ

Наказ МНС про організацію навчання у системі післядипломної освіти у ІІ півріччі 2012 року виконано.

 21 грудня відбувся останній в 2012 році випуск слухачів курсу післядипломної освіти. Закінчили навчання на курсах спеціалізації начальники та заступники начальників Державних пожежно – рятувальних частин та на курсах підвищення кваліфікації начальники міських та районних відділів Держтехногенбезпеки.

Результати комплексного екзамену з дисциплін спеціалізації та підвищення кваліфікації показали високий рівень засвоєння навчального матеріалу. В день від'їзду кілька слухачів відповіли на наші запитання.

Підполковник служби цивільного захисту Мунтян Вадим Іванович, начальник відділу ДПН, дізнання та ліцензування в Херсонській області: «в Херсонському управлінні працюю майже 12 років. Свою ділянку роботи і в цілому функціональні обов’язки знаю добре. Але, чого гріха таїти – дещо з теорії забув, а останні нормативні акти, можливо, й не знав. Тож, якраз ці курси стали в нагоді. Багато чого я почерпнув від викладачів - полковника служби цз Соколова Д.Л. та майора служби цз Полковниченка Д.Ю».

Капітан служби цивільного захисту Душка В.М., начальник караулу ДПРЧ-8 м. Дніпродзерджинськ: «Вислуга років у мене достатня – 20 років, але стан здоров'я дозволяє ще попрацювати, хоча б до років п'ятдесяти. Обіймав багато різних посад, та останні 10 років працюю начальником караулу, тож я більше уваги приділяв предмету, який викладав Камардаш О.І.».

За старанне ставлення до навчання, зразкову поведінку, активну участь у житті факультету наказом Ректора університету №371 від 20.12.2012 року було нагороджено грамотою університету капітана служби цз Ходзінського В.В. та оголошено подяку 2 слухачам курсу  - майору служби цз Вороні В.В. та капітану служби цз Душці В.М.

Проректор – начальник факультету цивільного захисту полковник служби цз Ромін А.В. вручив слухачам свідоцтва про закінчення навчання та привітав з наступаючими Новорічними святами.

Всього в університеті, згідно з наказом МНС України від 23.08.2012р. №1140 «Про організацію навчання у системі післядипломної освіти у ІІ півріччі 2012 року», на курсах протягом півріччя пройшли спеціалізацію та підвищення кваліфікації 308 працівників МНС та Держтехногенбезпеки України.

Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

      

   

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10