https://www.high-endrolex.com/10 Для відмінників навчання в Національному університеті МНС вже розпочалися Новорічні канікули | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.12.2012
НУЦЗУ

Для відмінників навчання в Національному університеті МНС вже розпочалися Новорічні канікули

Капітан Россохацький радіє успіхам своїх вихованців. Каже, що його діти, особистою працею в навчанні здобули можливість раніше скласти «на відмінно» семестрові заліки і іспити. Задоволені всі – командири, вихованці і батьки. «Ще із неділі курсанти НУЦЗУ розпочали змінювати навчальний настрій на новорічний, а добовий харчовий режим курсанта, правила внутрішнього розпорядку і розводи та наряди - на побачення із друзями і родинні свята», - зазначає проректор зі служби, полковник служби цивільного захисту Олег Семків. Крім п’яти десятків другокурсників ОРС показують приклад в навчанні і задають «тон» в організації самопідготовки ще чотири курсанти третього курсу факультету оперативно-рятувальних сил. Таким чином для 54-рьох курсантів факультету оперативно-рятувальних сил вже розпочались новорічні канікули. У когорті відмінників, які вже теж вдома, п’ять вихованців факультету цивільного захисту і п’ятнадцять – з факультету пожежної безпеки.  Всі відмінники – мешканці різних регіонів країни.
14 січня для всіх вихованців НУЦЗУ розпочнеться другий семестр. Ані крихти сумніву не має у тому, що чисельність відмінників в університеті буде тільки зростати, і на канікули влітку раніше навчального розкладу вже відбуде більший загал курсантів і студентів.
 
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10