https://www.high-endrolex.com/10 Курсантам МНС розповіли про тонкощі шлюбу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.12.2012
НУЦЗУ

Курсантам МНС розповіли про тонкощі шлюбу

З університетських лав -  до сімейно-будівельного. Майбутні офіцери вирішили дізнатись всі тонкощі вступу до шлюбу. У цьому їм допомогли працівники Орджонікідзівського РАЦСу. Курсанти  отримали юридичні консультації щодо шлюбу і шлюбного контркту,   прав жінки і чоловіка у сім’ї, тенденцій у площині розвитку інституту сім’ї, про порядок подачі заяви на шлюб, про випадки відмови в одруженні, про подальшу зміну алгоритму організації можливих шлюбів. Найжвавіше курсанти обговорювали питання допомоги у нагляді за дитиною саме у шлюбі. Подібні  лекції у Орджонікідзівському РАЦСі  для курсантів-рятувальників проводяться вже вдруге. Юристи запевняють, що лекційні заходи із сімейного права працівники РАЦСу  готові проводити і надалі.
Вся інформація була дуже корисною і своєчасною. Серед гостей РАЦСу були вихованці вишу, які вже незабаром одружаться. І для рятувальників дуже вчасною і цікавою стала екскурсія залами для реєстрації шлюбу Палацу одруження Орджонікідзевського району.
На Харківщині в рамках Всеукраїнського тижня права, який пройшов із 10 до 16 грудня, проводився  комплекс заходів, спрямований на підвищення юридичної грамотності усіх верств населення.
 
 
 
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10