https://www.high-endrolex.com/10 Начальники караулів державних пожежно-рятувальних частин підвищили свою фахову кваліфікацію | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.12.2012
НУЦЗУ

Начальники караулів державних пожежно-рятувальних частин підвищили свою фахову кваліфікацію

 

             

Ось і пройшли два тижні навчань на курсі підвищення кваліфікації начальників караулів державних пожежно-рятувальних частин. Серед них - колишні вихованці Національного університету цивільного захисту України. Випускник навчального закладу 2012 року Гришаєв Роман, який проходить службу на посаді начальника караулу ДПРЧ-19 в місті Макіївка Донецької області, висловив свої враження стосовно навчання на курсах підвищення кваліфікації: «Досвіду роботи з особовим складом на пожежах в мене мало. Ось тепер набираюсь практичних навичок. Багато чого пізнав і на цих курсах. Зокрема, з курсу вивчення сучасної аварійно-рятувальної техніки, озброєння, правил рятування людей під час ДТП та на водних об’єктах.  Дуже вдячний викладачу кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт Камардашу Олександру Івановичу за цікаві заняття».

Навчання завершилось складанням комплексного екзамену з дисциплін, які вивчали слухачі протягом двох тижнів, та урочистим врученням свідоцтв про закінчення навчання, яке проводив проректор – начальник факультету цивільного захисту полковник служби цз Андрій Ромін. Проректор оголосив подяку слухачам, які проявили себе з кращої сторони під час навчання, та побажав офіцерам щасливо дістатися до своїх домівок.  

Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10