https://www.high-endrolex.com/10 “Курсантська сім’я” з АПБ здобула перемогу в конкурсі “Студентська сім’я - 2012” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.12.2012
ЧІПБ НУЦЗУ

“Курсантська сім’я” з АПБ здобула перемогу в конкурсі “Студентська сім’я - 2012”

    5 грудня у Черкаському міському будинку культури імені Івана Кулика курсанти Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) Ігор Рибець та Любов Шепеленко перемогли у V фестиваль-конкурсі “Студентська сім’я-2012” у номінації “суперпара-2012”.
    Цього року участь у конкурсі, який щороку проводить управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації спільно з творчим об’єднанням “Пропозиція”, взяли чотири студентські пари вищих навчальних закладів області.
Глядачі визначали найталановитішу сім’ю, яка у різноманітних конкурсах найбільш розкриє власні акторські, хореографічні, вокальні здібності, уміння спілкуватися та бути безпосередніми і ерудованими.
    За результатами конкурсу найартистичнішою парою визнано Сергія Войцяха та Оксану Кудрю – учасників проекту “Відкрий у собі зірку”. Вони разом із Ігорем Рибцем та Любов’ю Шепеленко з АПБ отримали призи, як найкращі учасники конкурсу від дизайнера Олени Надточій.
 Найкреативнішою парою стали Владислав Начовний та Анастасія Орлова зі Східноєвропейського університету економіки та менеджменту, а приз глядацьких симпатій одноголосно присвоїли Ігорю Мазуренку та Діані Матос-Горбенко з Черкаського державного технологічного університету. 


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
за матеріалами Інтернет-сайту
“Прес-Центр”

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10