https://www.high-endrolex.com/10 Представник НУЦЗУ взяв участь у засіданні Харківської обласної ради молодих вчених та спеціалістів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.12.2012
НУЦЗУ

Представник НУЦЗУ взяв участь у засіданні Харківської обласної ради молодих вчених та спеціалістів

Голова ради молодих вчених Національного університету цивільного захисту України капітан служби цивільного захисту Максим Кустов взяв участь у розширеному засіданні Харківської обласної ради молодих вчених та спеціалістів, яке пройшло у Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна 30 листопада. На засіданні були присутніми представники Державної агенції з науки, інновацій та інформатизації України, відділу вищої освіти та науки Харківської обласної держадміністрації, Північно-східного наукового центру НАН та МОНмолодьспорту.
На засіданні обговорювались питання аналізу Наказу МОНМС № 1112 щодо нових вимог до подання дисертаційних робіт до ДАК та відпрацьовано рекомендації до розробки нового Закону України стосовно організації наукової роботи та роботи спеціалізованих вчених рад в Україні.
З головою Харківської обласної ради молодих вчених та спеціалістів досягнуто домовленості про розміщення на сайті Харківської обласної ради молодих вчених та спеціалістів інформації про Національний університет цивільного захисту України. На сайті планується висвітлення питань наукового життя НУЦЗУ, конференцій та виставок, що проводяться нашим навчальним закладом, інформації про День відкритих дверей та умови вступу до НУЦЗ України.
 
 
 
 
 
Прес-служба НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10