https://www.high-endrolex.com/10 Особовий склад НУЦЗУ візьме участь у заходах XXIІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра - 2012» та IX Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.11.2012
НУЦЗУ

Особовий склад НУЦЗУ візьме участь у заходах XXIІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра - 2012» та IX Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном»

«Готуватись до участі у виставці «Освіта та кар’єра 2012» університет розпочав заздалегідь, - говорить Тетяна Довбій. - На сьогоднішній день виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном. Проведення таких цільових масштабних заходів надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників вищих навчальних заходів. У виставці «Освіта за кордоном», яка відкриється у четвер, 15 листопада, в столичному «Українському домі», будуть представлені понад 200 вузів з України та 67 з-за кордону. В столиці наш університет чекатиме на відвідувачів презентаційної зали «Національний університет цивільного захисту України». І у мене є упевненість, що гостей у нас буде чимало», - запевнила Тетяна Юріївна. Не тільки представницькою літературою, профорієнтаційними буклетами, фотоматеріалами та науковими виданнями будуть насичені полиці виставкових стендів НУЦЗУ. На часі самодіяльні творчі колективи навчального закладу відшліфовують свою цікаву і насичену концертну програму. 

Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра - 2012» та Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном» розраховані на тих людей, які хотіли б навчатися як в Україні, так і за кордоном. При цьому відвідувачів можуть цікавити різні програми – когось будуть цікавити програми вивчення іноземних мов, когось – середня освіта за кордоном, та, звичайно, вища освіта, повідомляють українські змі із посиланням на організаторів освітянських заходів. Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі будуть мати можливість прослухати тематичні семінари та презентації, що проведуть представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів. У виставках братимуть участь навчальні заклади і організації з України, Канади, Польщі, Угорщини, Литви, Австрії, Америки, Кіпру, Росії, Німеччини, Чехії, Ізраїлю, Великобританії, Швейцарії, Таїланду, Туреччини.

Вперше в Україні у виставці «Освіта за кордоном» візьмуть участь 7 австрійських навчальних закладів. Великими павільйонами будуть представлені навчальні заклади Франції (12 учасників), Литви (6 університетів) та Польщі (7 учасників), які традиційно приваблюють українців конкурентною вартістю навчання, надають можливість здобути міжнародну освіту в тому числі й англійською мовою. Також у виставці «Освіта за кордоном» братимуть участь провідні українські агенції, Посольство Канади в Україні, Посольство Австрії в Україні, Чеський культурний центр при Посольстві Чехії в Україні, проект «Освіта в Європі» від Європейської комісії, Гете Інститут, Французький культурний центр, Філія «Сохнут-Україна», проект «МАСА», повідомили змі організатори виставки. 

В Києві освітянські виставки працюватимуть  у такому режимі: 15-16 листопада з 11:00 до 18:00, 17 листопада з 11:00 до 17:00. Вхід вільний.

Лариса Кошеварова.  Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10