https://www.high-endrolex.com/10 Вдалий осінній старт спортсменів-стрільців АПБ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2012
ЧІПБ НУЦЗУ

Вдалий осінній старт спортсменів-стрільців АПБ

    Спортсмени-стрільці з Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси), майстри спорту України з кульової стрільби лейтенант служби цивільного захисту Дарія Шаріпова і студенти факультету пожежної безпеки та охорони праці Тетяна Тарасенко (5 курс) і Сергій Куліш (3 курс) взяли участь у Відкритому чемпіонаті України з кульової стрільби серед дорослих, що проходив у м. Львові, на спортивно-стрілецькому комплексі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України, з 26 вересня по 2 жовтня.
    Змагання розглядалися як головний національний старт сезону, за результатами якого будуть визначені члени збірної команди України на 2013 рік. Кращі стрільці держави боролися за першість у вправах ГП-4 (пневматична гвинтівка, 40 пострілів стоячи (жінки)), ГП-6 (пневматична гвинтівка, 60 пострілів стоячи (чоловіки)), МГ-9 («МК»-гвинтівка, 60 пострілів лежачи (жінки, чоловіки)), МГ 5 («МК»-гвинтівка, 60 пострілів з трьох положень: лежачи, стоячи, з коліна (жінки)), МГ-6 («МК»-гвинтівка, 120 пострілів з трьох положень: лежачи, стоячи, з коліна ((чоловіки)).
    За результатами змагань в особистому заліку Сергій Куліш став чемпіоном України з результатом 1169 очок + 98,5 очка серед 32 учасників у вправі МГ-6 та виборов третє місце з результатом 591очко + 104,3 очка серед 42 учасників у вправі ГП-6. Дарія Шаріпова стала чемпіоном з результатом 584 очка + 93,7 очка серед 48 учасниць у вправі МГ-5 та посіла п’яте місце з результатом 396 очок + 101,6 очка серед 56 учасниць у вправі ГП-4. А Тетяна Тарасенко «вистріляла» сьоме місце з результатом 585 очок серед 45 учасниць у вправі МГ-9.
    У загальнокомандному заліку команда у складі черкащанок Дарії Шаріпової, Тетяни Тарасенко та Марини Чорноморець (майстер спорту України з кульової стрільби, студентка 1 курсу Черкаського державного технологічного університету) стала бронзовим призером Чемпіонату серед 14 команд у вправі ГП-4.
    Наступним випробуванням на спортивну майстерність для Дарії Шаріпової та Сергія Куліша стануть змагання фіналу Кубка світу, що пройдуть у м. Бангкоку (столиця Таїланду) з 22 жовтня по 10 листопада.

 

На фото: Сергій Куліш і Дарія Шаріпова
Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10