https://www.high-endrolex.com/10 Черкаські депутати виділили кошти на підтримку спортсмена-стрільця АПБ Сергія Куліша | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.06.2012
ЧІПБ НУЦЗУ

Черкаські депутати виділили кошти на підтримку спортсмена-стрільця АПБ Сергія Куліша

    Вагому підтримку для учасника цьогорічних Олімпійських ігор у Лондоні, студента 2 курсу факультету пожежної безпеки та охорони праці Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), майстра спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Сергія Куліша зробили депутати Черкаської міської ради. Завдяки лобіюванню розвитку фізичної культури та спорту у місті з боку радника міського голови з гуманітарних питань, депутата міськради Андрія Більди було внесено зміни до міського бюджету. Народні обранці передбачили 50 тисяч гривень на придбання спортивного інвентарю для дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста.
    – Сергій Куліш представлятиме Черкаси на Олімпіаді 2012 року. Він відомий спортсмен, майстер спорту України міжнародного класу зі стрільби кульової, бронзовий призер Перших юнацьких Олімпійських ігор в Сінгапурі, багаторазовий чемпіон та призер міжнародних змагань, рекордсмен чемпіонатів та Кубків Європи. Тому ми вирішили підтримати його і виділили кошти для купівлі сучасної гвинтівки, – розповідає депутат Черкаської міської ради Андрій Більда.
    Окрім того, в рамках забезпечення гуманітарної галузі депутати виділили 200 тис. грн. до Статутного фонду КП «Центральний стадіон» на облаштування асфальтного покриття на території стадіонного комплексу і 100 тис. грн. – на проведення обстеження та створення проектно-кошторисної документації реконструкції покрівлі спеціалізованої школи № 17.

 

На фото: депутат Андрій Більда; з медалями Сергій Куліш

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
за матеріалами офіційного Інтернет-порталу
Черкаської міської ради,

http://www.rada.cherkassy.ua/ua/newsread.php?view=3422&s=1&s1=6

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10