https://www.high-endrolex.com/10 Участь у науковій конференції «TECHNICAL SAFETY- 2015» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.11.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь у науковій конференції «TECHNICAL SAFETY- 2015»

Нещодавно працівники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України професор, доктор технічних наук, головний науковий співробітник Сергій Поздєєв та ад’юнкт кафедри будівельних конструкцій підполковник служби цивільного захисту Станіслав Сідней взяли участь у науковій конференції «TECHNICAL SAFETY- 2015», яка відбулася на базі Main School of Fire Service у м. Варшава.
Під час закордонного відрядження С. Поздєєв і С. Сідней стали учасниками науково-практичної частини конференції по обміну досвідом щодо випробувань на вогнестійкість будівельних конструкцій та рятуванню людей з автомобільного транспорту внаслідок ДТП. Також Сергій Валерійович виступив з доповіддю «Дослідження поведінки залізобетонної стіни в умовах пожежі за допомогою метода кінцевих елементів», яка була представлена учасникам конференції англійською мовою. За результатами участі у даному заході в науковому журналі Logistyka-nauka опублікована стаття, співавторами якої є Юрій Отрош та Денис Ступак.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю,
кафедра будівельних конструкцій

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10