https://www.high-endrolex.com/10 Збірник наукових праць «Вісник Національного університету цивільного захисту України (Серія: Державне управління)» включено до Переліку наукових фахових видань України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.07.2015
НУЦЗУ

Збірник наукових праць «Вісник Національного університету цивільного захисту України (Серія: Державне управління)» включено до Переліку наукових фахових видань України

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2015 р. № 747 «Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства щодо діяльності спеціалізованих вчених рад від 30 червня 2015 року» (додаток 17 до наказу) Вісник Національного університету цивільного захисту України (Серія: Державне управління) включено до переліку фахових видань з державного управління. Видання є збірником наукових праць, що присвячені дослідженню проблем розвитку системи державного регулювання економічних і соціальних процесів, а також реагування на надзвичайні ситуації.
Як зазначають укладачі збірника, у майбутньому на його платформі й надалі будуть висвітлюватися актуальні питання з галузі науки «Державне управління».
З тематичною спрямованістю Вісника та вимогами, які висуваються до статей, можна ознайомитись на сайті Національного університету цивільного захисту України в розділі «Наука».


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10