https://www.high-endrolex.com/10 В інституті відбувся День відкритих дверей | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.04.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті відбувся День відкритих дверей

Навчатися у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України дуже престижно та цікаво. Окрім високоякісної освіти та гарантованого працевлаштування у майбутньому вихованці саме цього вишу отримують можливість протягом п’яти років жити насиченим життям! Інститут – це особливий світ зі своїм власним укладом, в якому поняття «мужність», «героїзм», «взаємоповага», «взаємодопомога», «дружба» і «відданість» – не просто слова, а стиль життя! Тут свято бережуть бойові традиції попередників та пишаються власними випускниками.
Зазвичай, молоді юнаки і дівчата вибирають таку героїчну професію свідомо, обдумано. Можливо, саме тому навчатися, розвиватися, самовдосконалюватися в такому колективі дуже комфортно!
ЧІПБ кілька разів на рік гостинно запрошує до себе у гості усіх бажаючих: на свята випуску, прийняття Присяги першокурсниками та початку нового навчального року, під час проходження на спортивному комплексі навчального закладу змагань обласного та загальнодержавного рівня або під час днів відкритих дверей.
До речі, 26 квітня, до інституту завітали майбутні абітурієнти на щорічний День відкритих дверей.
Ознайомитися з навчальним закладом приїхали учні випускних класів загальноосвітніх шкіл та їхні батьки, а також вихованці технікумів та ліцеїв, не тільки з міст і сіл Черкащини, а й ще із п’яти інших областей України: Полтавської, Київської, Житомирської, Запорізької та Чернігівської.
На першому поверсі адміністративно-навчального корпусу інституту до уваги гостей було представлено виставку науково-методичних досягнень кафедр, демонструвалися відеофільми про життя та діяльність навчального закладу, працювали довідково-інформаційні столи, за якими працівники вишу надавали консультації щодо вступу на навчання та роздавали рекламну продукцію.
Розподілені на групи, у супроводі курсантів та студентів ЧІПБ, гості мали змогу ознайомитися з матеріально-технічною базою навчального закладу, побачити лекційні зали, кабінети, лабораторії, електронну бібліотеку, навчальну пожежно-рятувальну частину, спортивний комплекс та оцінити умови майбутнього проживання і харчування, яке за останні декілька років стало не лише більш якісним, а й у притул наблизилося до кращих європейських стандартів.
Після екскурсії гостей запросили до Центру культури та дозвілля, де відбулася зустріч із керівництвом закладу. Під час відкритого діалогу з присутніми в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Олександр Тищенко, який відстоює рідний навчальний заклад та його незалежність на усіх рівнях, розповів про організацію навчального процесу в ЧІПБ, правила прийому особових справ абітурієнтів як в управліннях ДСНС України в областях так і можливістю їх формування в кадровому апараті самого закладу, наголосив на спрощеності процедури прийому за системою сертифікатів (у цьому році мінімальна кількість балів по сертифікатам ЗНО - 100 балів) та особливостях складання вступних випробувань з фізичної підготовки, а також дав відповіді на всі запитання майбутніх абітурієнтів і їх батьків.
Завершилася зустріч переглядом показових виступів на спортивному комплексі, які підготували для присутніх сьогоднішні вихованці інституту.
І хто знає, можливо, саме цього дня серед тих школярів, які навідалися до ЧІПБ, будуть майбутні полковники і генерали служби цивільного захисту України!

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10