https://www.high-endrolex.com/10 Відкрите заняття з навчальної дисципліни «Пожежна тактика» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.04.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Відкрите заняття з навчальної дисципліни «Пожежна тактика»

21 квітня на кафедрі пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Пожежна тактика» за темою: «Організація гасіння пожеж на спортивних спорудах стадіонів». Заняття проводили викладачі кафедри: підполковник служби цивільного захисту Іван Іщенко та підполковник служби цивільного захисту Максим Удовенко.
Метою заняття було закріплення теоретичних знань щодо організації гасіння пожеж, що виникають у спортивних спорудах стадіонів, та відпрацювання практичних навичок управління силами та засобами пожежно-рятувальних підрозділів у процесі ведення оперативних дій.
Під час заходу використовувалося сучасне інформаційне забезпечення, яким оснащений комплекс підготовки керівника ліквідації НС, засоби імітації відволікаючих факторів на пожежі та графічні програмні засоби, які відображали не лише обстановку на пожежі, а й відтворювали ведення оперативних дій пожежно-рятувальними підрозділами.

 



Кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10