https://www.high-endrolex.com/10 Завідувач кафедри НУЦЗУ став учасником міжнародної конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.10.2012
НУЦЗУ

Завідувач кафедри НУЦЗУ став учасником міжнародної конференції

 3 жовтня завідувач кафедри прикладної механіки Національного університету цивільного захисту України Сергій Вамболь взяв участь у Міжнародній науково-технічній конференції “ Проблеми екологічної безпеки”, що відбулася у Кременчуцькому національному університеті ім. М.Остроградського.
 

Міжнародний статус конференції було підтверджено доповідями, які надані науковцями з 8 країн, а саме:  Німеччини, Польщі, Словакії, Швеції, Иорданії та інших. На пленарному засіданні з доповіддю про Технічне регулювання управління екологічною безпекою в Україні виступив депутат Верховної Ради України, член комітету Верховної ради з питань екологічної безпеки Шаго Є.П.

Плідно працювали три секції конференції, в яких брали участь фахівці з провідних вишів України - Харківського Хмельницького, Львівського, Одеського національних університетів, Національного аерокосмічного університету, Полтавського, Одеського, Харківського національних технічних університетів та іншіх.

Завідувач кафедри приклдної механіки НУЦЗУ Сергій Вамболь став активним учасником секції "Управління регіональною екологічною безпекою". Спілкування з нашими давніми колегами з Національного аерокосмічного університету та колегами зі споріднених вишів, зазначив Сергій Олександрович, допомагає обмінюватись науковим і педагогічним досвідом, а також "сіяти" раціональне зерно на освітянській ниві.

Прес-служба НУЦЗУ, фото - Сергія Вамболя

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10