https://www.high-endrolex.com/10 Участь науковців університету у роботі міжнародного виставкового форуму | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.10.2012
НУЦЗУ

Участь науковців університету у роботі міжнародного виставкового форуму

З 26 по 28 вересня у Києві на території Міжнародного виставкового центру проходив ХІ Міжнародний форум  «Технології захисту – 2012» та VI Міжнародна спеціалізована виставка «Пожтех – 2012». В рамках форуму відбулася 14-а Всеукраїнська науково-практична конференція рятувальників.
Активну участь у роботі Форуму прийняла делегація науковців Національного університету цивільного захисту України, яку очолював проректор з наукової роботи полковник служби ЦЗ Андронов В.А. У складі делегації були: начальник НДЛ моніторингу надзвичайних ситуацій полковник служби ЦЗ Чуб І.А., провідний науковий співробітник НДЛ МНС підполковник служби ЦЗ  Лєвтєров О.А., науковий співробітник НДЛУуКС капітан служби ЦЗ Тарадуда Д.В. З доповідями на конференції виступили: проректор з наукової роботи полковник служби ЦЗ Андронов В.А., професор кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін полковник служби ЦЗ Рябініна О. В., завідувач курсів рятувальної та спеціальної підготовки Кулаков С.В., викладач курсів рятувальної та спеціальної підготовки Матвійчук С.В., викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Бондар В.В., науковий співробітник НДЛУуКС капітан служби ЦЗ Тарадуда Д.В., ад’юнкти кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту капітан служби ЦЗ Чапля Ю.С. та капітан служби ЦЗ Олениченко Ю.А.
На виставковому форумі свої досягнення демонстрували фахівці у сфері цивільного захисту, представники багатьох фірм та організацій з України і багатьох закордонних держав, зокрема, Німеччини, Італії, Росії, Чехії, Словенії та ін. Були представлені зразки новітньої протипожежної техніки, рятувальне обладнання, системи безпеки і засоби захисту, наукові досягнення у галузі попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10