https://www.high-endrolex.com/10 Представник НУЦЗУ став учасником міжнародної конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.09.2012
НУЦЗУ

Представник НУЦЗУ став учасником міжнародної конференції

8–12 вересня у м. Сонячний Берег (Болгарія) відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Якість технологій - якість життя»
У роботі конференції взяли участь близько 100 науковців із 17 вищих навчальних закладів України, Російської Федерації, Литви, Болгарії, а також практичні фахівці в галузі управління якістю, метрології, стандартизації та сертифікації, психології, юриспруденції, безпеки життєдіяльності, техногенної безпеки.
Національний університет цивільного захисту України представив викладач кафедри прикладної психології соціально-психологічного факультету кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник Максим Грищенко. Перед фахівцями він виступив із доповіддю „Гуманітарна експертиза як дослідження якості життя людини”.

Як зазначив Максим Грищенко, на конференції жваво обговорювались питання щодо якості технологічних процесів та продукції, послуг; якості освіти та освітніх програм і технологій; проблем метрології, стандартизації та сертифікації, а також удосконалення систем управління відповідно до вимог міжнародних стандартів.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10