https://www.high-endrolex.com/10 1 вересня курсанти та студенти Національного університету цивільного захисту України візьмуть участь у загальноміському святі до Дня знань. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.08.2012
НУЦЗУ

1 вересня курсанти та студенти Національного університету цивільного захисту України візьмуть участь у загальноміському святі до Дня знань.

Парад вузів, масовий флешмоб, концерт і феєрверк -  у Харкові в День знань відбудеться посвята першокурсників у студенти.  Свято розпочнеться о 18 годині  ходою ректорів харківських вузів і колон першокурсників. Організатори завіряють, що спробують здивувати харків’ян постановкою грандіозного спортивно-танцювального шоу,  тематика якого  буде пов'язана з освітою. Без перебільшення можна стверджувати, що до Дня знань перша столиця очікує на безпрецедентні освітянські заходи. Першовересневий флешмоб до Дня знань пройде на площі Свободи вже третій рік поспіль. На часі вихованці вищих навчальних закладів Харкова ретельно готуються до святкових заходів  і проводять репетиції.
 
 
                                               
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10