https://www.high-endrolex.com/10 За рейтингом МОН Національний університет цивільного захисту України увійшов до трійки вишів-лідерів у категорії права, правоохоронної діяльності, цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.07.2012
НУЦЗУ

За рейтингом МОН Національний університет цивільного захисту України увійшов до трійки вишів-лідерів у категорії права, правоохоронної діяльності, цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

В рейтинговому оцінюванні взяли участь 229 вищих навчальних закладів III - IV рівнів акредитацій всіх форм власності та підпорядкування. Експерти МОН розподілили Українські ВНЗ на 10 категорій, об’єднаних з урахуванням специфіки підготовки кадрів та профілю вищого навчального закладу. НУЦЗУ увійшов до категорії ВНЗ України з права, правоохоронної діяльності, цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. І посів третє місце.
До участі в проекті були запрошені всі вищі навчальні заклади III - IV рівнів акредитацій. Дія його практичної реалізації розроблено показники діяльності вищого навчального закладу, які характеризують активність університету на міжнародному рівні, якість контингенту студентів, якість науково-педагогічного потенціалу, результативність науково-дослідної й науково-технічної діяльності та ресурсне забезпечення навчального процесу. Розподіл вищих навчальних закладів за індексами критеріїв відповідно до шкали оцінювання здійснювався через вимір відношення індексу критерію вищого навчального закладу до відповідного виміру індексу критерію системи, які наведено в рейтингових таблицях ідентифікованих груп.
Рейтинг визначався на підставі опрацювання результатів діяльності й потенціалу за 2010 - 2011 навчальний та 2011 календарний роки. Діяльність вищого навчального закладу оцінювалася за допомогою глобального критерію рейтингу (ГКР), який є інтегральним і визначається сумою таких індексів критеріїв:

• індекс міжнародної активності (І1);
• індекс якості контингенту студентів (І2);
• індекс якості науково-педагогічного персоналу (І3);
• індекс якості науково-дослідної та науково-технічної діяльності (І4);
• індекс ресурсного забезпечення (І5).

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті:

http://euroosvita.net/index.php/?category=4&id=2018.


Сектор взаємодії з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10