https://www.high-endrolex.com/10 164 слухачі післядипломної освіти НУЦЗУ підвищили свій фаховий рівень | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.05.2012
НУЦЗУ

164 слухачі післядипломної освіти НУЦЗУ підвищили свій фаховий рівень

25 травня закінчили курси підвищення кваліфікації старші інспектори Держтехногенбезпеки, а також курси спеціалізації начальники служб, секторів моніторингу та фахівці оперативних відділів.

 

Згідно з наказом МНС України від 16.01.2012 року №46 «Про організацію навчання у системі післядипломної освіти у першому півріччі 2012 року» на факультеті цивільного захисту НУЦЗУ пройшли курси спеціалізації 111 слухачів за 10 категоріями навчання. Підвищили кваліфікацію 164 слухачі за 9 категоріями навчання.

Всі слухачі мали можливість відпрацювати питання, що стосуються оцінки збитків у разі виникнення надзвичайних ситуацій та розв’язати практичні задачі з визначення сил і засобів для їх ліквідації. У ході лекційних, практичних занять слухачі  обговорювали проблемні питання та налагоджували зв’язки для подальшої співпраці.

           

     

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10