https://www.high-endrolex.com/10 Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту - за вимогами сьогодення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.05.2012
НУЦЗУ

Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту - за вимогами сьогодення

Щойно відкритий кабінет техногенної безпеки представлений кафедрою наглядово-профілактичної діяльності Національного університету цивільного захисту України. Спеціалізована аудиторія призначена для навчання курсантів та студентів за спеціальністю «Цивільний захист». Навчальний кабінет обладнаний для викладання дисциплін: «Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту», «Державний нагляд у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки», «Інженерний захист населення та територій», «Будівлі і споруди та їх поведінка в умовах надзвичайних ситуацій», «Безпека потенційно небезпечних технологій та виробництв», «Державне регулювання діяльності у сфері цивільного захисту».
Розташування парт в аудиторії виконано за колом. Це дозволяє більш ефективно використовувати такий вид навчання як «ділова гра». В кабінеті також є можливість ефективно використовувати технічні засоби навчання.

Прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10