https://www.high-endrolex.com/10 В Національному університеті цивільного захисту України підбито підсумки конкурсу на кращий виставковий науковий експонат | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.05.2012
НУЦЗУ

В Національному університеті цивільного захисту України підбито підсумки конкурсу на кращий виставковий науковий експонат

18 травня напередодні Дня науки у конференц-залі Національного університету цивільного захисту України було проведено конкурс на кращий виставковий науковий експонат університету. Сьогодні наука – основа розвитку особистості, суспільства, нації та держави, запорука майбутнього України. Вона є найбільш масштабною та людиномісткою сферою українського суспільства, найголовнішою умовою утвердження України на світовому ринку високих технологій. Вітаючи всіх людей науки, ректор університету генерал-лейтенант служби ЦЗ Володимир Садковий побажав, щоби всі учасники науково-дослідної діяльності були задоволеними від отримуваних результатів власних наукових досліджень та вагомих успіхів на науковій ниві!
Як зазначив проректор з наукової роботи полковник служби ЦЗ Володимир Андронов, конкурс має за мету розвивати навчально-матеріальну та дослідницьку бази університету, вдосконалювати виставкову та маркетингову діяльності в науково-технічній та освітній галузях. Організатором заходу є науково-дослідний центр університету. За словами полковника Андронова, такий захід у навчальному закладі проводиться вдруге, тому кожна кафедра та науково-дослідна лабораторія готувалися до нього протягом навчального року. За підсумками конкурсу, Диплом І ступеня отримала кафедра спеціальної хімії та хімічної технології за виставковий науковий експонат «Багатоцільова експериментальна установка для дослідження технічних характеристик пожежних сповіщувачів різного типу, Диплом ІІ ступеня одержала кафедра автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій за представлену на конкурс установку для вимірювання коефіцієнту звукопоглинання елементів будівельних конструкцій, Диплом ІІІ ступеня – кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки за комплекс для кондуктометричного детектування водно-сольових розчинів при використанні титриметрії.
Конкурс на кращий виставковий науковий експонат в НУЦЗУ став уже традиційним - тож поповнилась скарбничка славних традицій навчального закладу.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10