https://www.high-endrolex.com/10 Тактико-спеціальні навчання на станції метрополітену | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.05.2012
НУЦЗУ

Тактико-спеціальні навчання на станції метрополітену

17 травня у рамках проведення тактико-спеціальних навчань до Євро 2012 на станції метрополітену "Пушкінська" було ліквідовано наслідки надзвичайної ситуації. Курсанти та науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захсиут України, підрозділи Харківського гарнізону, співробітники міліції, газової служби, енергетики, представники комунальних служб міста, медики вночі відпрацьовували тактичні дії щодо ліквідації наслідків надзвичайної події в метрополітені. Рятувальники гасили пожежу на станції та в тунелі, а також евакуювали пасажирів. За легендою, пожежа сталася у потязі, що рухався. У поїзді знаходилося більше 200 людей. Рятувальники проводили евакуаційні роботи, а медики надавали допомогу постраждалим.

Завдяки відпрацюванню практичних дій у реальній обстановці, кожен курсант підвищив рівень своєї професійної підготовки та набув навичок евакуації постраждалих у різноманітних непередбачуваних ситуаціях.

 

 

 

Артем Баландін, факультет пожежної безпеки, прес-служба НУЦЗУ, фото - майор служби ЦЗ  Роман Полстянкін

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10