https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти Національного університету цивільного України прийняли участь у підготовці до проведення тактико-спеціальних навчань на стадіоні «Металіст». | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.05.2012
НУЦЗУ

Курсанти Національного університету цивільного України прийняли участь у підготовці до проведення тактико-спеціальних навчань на стадіоні «Металіст».

15 травня було проведено практичне тренування з відпрацювання епізодів тактико-спеціальних навчань органів управління та сил цивільного захисту м. Харкова та Харківської області під час виникнення надзвичайних ситуацій та нестандартних резонансних подій на об’єктах ЄВРО-2012 (КП ОСК «Металіст»).
За легендою навчань виникла пожежа у підтрибунному приміщенні, в результаті чого був припинений футбольний матч – почалась евакуація глядачів та гасіння пожежі. Незадоволені припиненням матчу обурені вболівальники, у сусідньому секторі, вчинили масові заворушення. Вгамовувати прояви негативних емоцій довелося спецпідрозділам міліції.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рада самоврядування 4-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10