https://www.high-endrolex.com/10 Харків: уперше в сучасній освітянській практиці НУЦЗУ здійснює підготовку спеціалістів та магістрів за новітніми спеціальностями у галузі цивільної безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.05.2012
НУЦЗУ

Харків: уперше в сучасній освітянській практиці НУЦЗУ здійснює підготовку спеціалістів та магістрів за новітніми спеціальностями у галузі цивільної безпеки

Уперше в сучасній освітянській практиці Державна акредитаційна комісія України ухвалила рішення щодо акредитації за найвищим IV рівнем підготовки в Національному університеті цивільного захисту України магістрів за новітніми спеціальностями у галузі цивільної безпеки, а саме: «Управління у сфері цивільного захисту», «Цивільний захист», “Управління пожежною безпекою», «Охорона праці у сфері цивільного захисту».
Як значив перший проректор з навчальної та методичної роботи університету полковник служби ЦЗ Олег Назаров, нові спеціальності повністю відповідають сучасним вимогам Єдиної державної системи цивільного захисту населення і територій. Підготовка фахівців здійснюється відповідно до європейських стандартів захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру. Акредитація зазначених магістерських програм у 2012 році є вагомим кроком у розвитку університету, що у наступному році має підтвердити свій IV рівень акредитації та статус провідного ВНЗ МНС. У 2012 році перші випускники отримають дипломи спеціалістів та магістрів зі спеціальностей «Охорона праці у сфері цивільного захисту», «Управління у сфері цивільного захисту», «Цивільний захист», «Управління пожежною безпекою».
Сьогодні університету за заочною формою навчання також надано право на впровадження освітньої діяльності з підготовки бакалаврів, спеціалістів та магістрів за такими напрямами: “Цивільний захист”, “Управління у сфері цивільного захисту”, «Охорона праці”, «Управління пожежною безпекою” .

Вікторія Коленко, НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10