https://www.high-endrolex.com/10 Фахівці НУЦЗУ – дітям | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.05.2012
НУЦЗУ

Фахівці НУЦЗУ – дітям

15 травня у дошкільному навчальному закладі № 418 фахівці Національного університету цивільного захисту України проведуть заняття з безпеки життєдіяльності. У рамках соціальної акції «Вчимося берегти своє життя» дітлахи та вихователі дошкільних навчальних закладів Дзержинського району міста Харкова навчаться правильно поводити себе у складних надзвичайних ситуаціях. За задумом, у дитячому садочку відбудеться декілька надзвичайних ситуацій. Під час першої - в одному із приміщень станеться умовна пожежа, внаслідок якої слід буде правильно евакуювати постраждалих. Друга буде пов’язана із землетрусом, під час якого казкові герої потраплять під завали і їх потрібно буде своєчасно врятувати. Третя ситуація визначить правильність дій при сигналі «Увага! Всім!». Під час четвертої ситуації дітлахи допоможуть очистити забруднене озеро, а також подолають естафету з перешкодами. Керування діями маленьких «рятувальників» буде здійснюватись безпосередньо під керівництвом генерала МНС. За його листом-настановою і картою, що нібито з гелікоптера буде скинуто на територію дитсадочка, та допомогою фахівців НУЦЗУ відбудуться «надзвичайні» заняття.
Протягом заходу рятувальники також розширять та поглиблять знання дітлахів з основ безпеки життєдіяльності, пропагуватимуть здоровий спосіб життя, доводитимуть «ази» безпечної поведінки під час літнього відпочинку. Також фахівці розкажуть дітям про небезпечні ігри із піротехнічними засобами.
Прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10