https://www.high-endrolex.com/10 В день свого професійного свята психологи НУЦЗУ взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.04.2012
НУЦЗУ

В день свого професійного свята психологи НУЦЗУ взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції

23 квітня у Всеукраїнський день психолога у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна відбулася Міжнародна молодіжна науково-практична конференція «Вектори психології – 2012». Активними учасниками заходу стали ад’юнкти, здобувачі та студенти соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України - Світлична Н.О., Боснюк В.Ф., Ткаченко А.Ю., Михлюк Е.І., Радько О.В., Гужва Д.В., Афанасьєва О.А., Астапенкова В.М. Ціллю кожного із них було представлення науковому співтовариству результатів своїх робіт, набуття досвіду в публічному відстоюванні своїх наукових позицій та поглядів. Також всі учасники міжнародної молодіжної конференції змогли взяти участь у дискусії та висловити свою точку зору відносно проблеми здорової особистості – це ідеал чи реальність?, яка обговорювалась на засіданні круглого столу.

В результаті участі у конференції кожен із учасників розширив свій кругозір, одержав безцінний досвід, а також, не менш важливо, отримав багато позитивних емоцій від міжособистісного спілкування з колегами.

 
<
Рада самоврядування соціально-психологічного факультету, прес-служба НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10