https://www.high-endrolex.com/10 Вищі навчальні заклади МНС обговорили питання щодо участі у спільному польсько-українському проекті "AmBeGran" ("Амбітні Без Кордонів") | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.04.2012
НУЦЗУ

Вищі навчальні заклади МНС обговорили питання щодо участі у спільному польсько-українському проекті "AmBeGran" ("Амбітні Без Кордонів")

20 квітня відбулася відеоконференція, під час якої вищі навчальні заклади МНС та представники Головної школи пожежної служби Республіки Польща обговорили питання щодо участі у спільному польсько-українському проекті "AmBeGran" ("Амбітні Без Кордонів").
У рамках проекту, активна фаза якого пройде восени 2012 року, відбудеться ряд візитів представників вищих навчальних закладів МНС до Головної школи пожежної служби Республіки Польща у Варшаві для їх участі у лекціях та практичних заняттях. Як зазначив помічник ректора з питань міжнародного співробітництва майор служби ЦЗ Денис Лєбєдєв, головною метою заходу є удосконалення спільних рятувальних дій у міжнародних рятувальних операціях. Результатом проекту стане проведення у Харкові на базі НУЦЗ України в листопаді 2012 року порівняльно-методичного семінару з питань інноваційних методів і підходів до викладання спеціальних дисциплін, а також підсумкового семінару з проекту. Протягом чотирьох днів учасники заходу, серед яких будуть представники Національного університету цивільного захисту України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та Головної школи пожежної служби Республіки Польща обговорюватимуть питання взаємодії рятувальних служб різних країн у ліквідації транскордонних надзвичайних ситуацій.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10