https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти та науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України стали призерами районного етапу міського конкурсу «Молода людина року 2012» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.03.2012
НУЦЗУ

Курсанти та науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України стали призерами районного етапу міського конкурсу «Молода людина року 2012»

23 березня в актовій залі Харківського національного університету будівництва та архітектури відбулося нагородження переможців та лауреатів районного етапу міського конкурсу «Молода людина року 2012». Організатором масштабного заходу став Комітет у справах сім’ї, молоді та спорту по Київському району.
Міський конкурс «Молода людина року 2012» має за мету викрити найкращі лідерські та організаторські здібності учасників, а також посприяти утвердженню соціального статусу в суспільстві, активізації життєвої позиції, розвиткові та удосконаленню духовних і моральних якостей. Такі заходи є традиційними і проводяться щороку. А протягом останніх п’яти років завдяки тісній співпраці сектора зв’язків з громадськістю та ЗМІ Національного університету цивільного захисту України із Комітетом у справах сім’ї, молоді та спорту по Київському району представники навчального закладу стали не тільки активними учасниками конкурсів, а і його переможцями та призерами. Десятий районний конкурс об’єднав більше 50 представників різних вищих навчальних закладів Харківщини. Цьогоріч Національний університет цивільного університету цивільного захисту України достойно представили начальник курсу навчального закладу капітан служби ЦЗ Сергій Вавренюк, який став переможцем конкурсу «Молода людина року 2012» у номінації «Громадська діяльність». Ш місце у цій же номінації отримав начальник сектора психологічного забезпечення старший лейтенант служби ЦЗ Олексій Косолапов, лауреатом цієї ж номінації став п’ятикурсник факультету оперативно-рятувальних сил університету Михайло Бондаренко. ІІІ місце у номінації «Фізична культура та спорт» посів третьокурсник факультету цивільного захисту Василь Ніколаєнко. Щиро вітаємо переможців, призерів та лауреатів конкурсу, пишаємося «зірочками» університету та бажаємо їм подальших плідних результатів на професійній ниві!
Так тримати!

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Михайла Бондаренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10