https://www.high-endrolex.com/10 Комплексні виїзні заняття кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.03.2012
НУЦЗУ

Комплексні виїзні заняття кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

З метою підвищення рівня професійних знань курсантів факультету цивільного захисту НУЦЗУ 23 березня старшим викладачем кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт підполковником служби ЦЗ Неклонським І.М. було проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Тактика ліквідування надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру» на базі учбово-тренувального полігону АК «Харківобленерго» із залученням відповідних фахівців компанії.

На заняттях обговорювались питання щодо характеристики систем електропостачання області та міста; забезпечення експлуатаційної надійності електромереж та споруд; сил та засобів з іквідації аварійних ситуацій на електромережах; організації взаємодії з підрозділами цивільного захисту під час ліквідації надзвичайних ситуацій на електроенергетичних системах; про заходи із забезпечення експлуатаційної надійності електромереж та споруд під час проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 з футболу.

На заняттях курсанти мали змогу ознайомитися з особливістю функціонування енергетичної системи Харківської області. Особливо курсантів цікавили питання щодо реагування на надзвичайні події та ситуації, взаємодії служб Харківобленерго з  підрозділами МНС України, порядком організації оперативних дій при ліквідації аварій та пожеж на енергооб’єктах. Під час спілкування з провідними фахівцями структурних підрозділів АК «Харківобленерго» курсанти цікавились питаннями забезпечення надійності електромереж та споруд під час проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2012р. з футболу.

 

           

           

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10