https://www.high-endrolex.com/10 Шанованому ветеранові – 75 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.03.2012
НУЦЗУ

Шанованому ветеранові – 75

Надзвичайно приємно, що сьогодні ветерани Національного університету цивільного захисту України в однострої із своїми однодумцями, вболівають за долю навчального закладу, дають слушні поради, щедро передаючи свій накопичений досвід. Так, 17 березня керівництво та науково-педагогічні працівники університету вітали із 75-річним Ювілеєм одного із найактивніших представників ветеранської організації навчального закладу Бориса Григоровича Козлова.
Підполковник у відставці, а в минулому - заступник начальника навчально-методичного відділу Харківського пожежно-технічного училища Борис Григорович сьогодні активно співпрацює із курсантами та працівниками навчального закладу. Шанований ветеран не тільки передає свій безцінний досвід молодому поколінню, а й є безпосереднім учасником як практичних занять, соціально-виховних та просвітницьких акцій, так і дозвільних заходів, що проходять у навчальному закладі.
«Мені завжди надзвичайно цікаво, - ділиться своїми враженнями підполковник у відставці Борис Козлов, - як і чого навчають сьогоднішню молодь у рідній альма-матер. У нашу бутність таких масштабних занять з безпеки життєдіяльності не було, не було й таких сучасно обладнаних народознавчих світлиць, де сьогодні вихованці проводять максимум часу з сампідготовки. Звичайно ж, тоді був тільки один напрям підготовки фахівців – вогнеборців. А сьогодні один із найстаріших ВНЗів пожежно-рятувального профілю має багатогалузеву підготовку. Радіємо ми, ветерани, за наших старанних, ерудованих та талановитих спадкоємців».
Не старіють вони, наші дорогі ветерани, душею – бо їм, енергійним життєлюбам, нема коли…

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Сергія Мішеніна
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10